Skip to main content

Achter de schermen.

Wie we zijn en waarom we het doen.

Bij Flo Studios maken we met een team van creatieve videoprofessionals al meer dan 5 jaar de meest uiteenlopende producties. Wij worden warm van mooie dingen maken. We zetten de vraag van een klant om in een creatief product en zorgen ervoor dat we met strakke videocontent hun doel bereiken.

Ons team.

Florian Duclos

Eigenaar & Videomaker

"5 jaar geleden ontstond bij mij het idee van mijn hobby mijn werk te maken. Al jaren ben ik gefascineerd over de overtuigingskracht van beeld. Na het afronden van mijn Master in Communicatiewetenschap richtte ik Flo Studios op. Met een enorme passie voor het maken van beeld en een krachtige theoretische basis over het medialandschap, helpen we onze klanten bij de productie van hun videocontent."

Kylian Welgraven

Junior Videomaker

Ontmoet onze topper die het team versterkt. Als junior zorgt Kylian ervoor dat er geen losse eindjes zijn. Hij assisteert in de preproductie, op shoots en in de postproductie.

Werken bij Flo Studios

Ben jij de nieuwe topper die als stagiair het team bij Flo Studios komt versterken? Ben jij gepassioneerd door video en kriebelen je handen om samen met ons vette content te maken?

Stage lopen

Wat ons drijft.

Hoe we te werk gaan.

Korte lijntjes en persoonlijk contact. Dat vinden wij belangrijk in een samenwerking. Elkaar aanvoelen en weten wat je aan elkaar hebt, vóórdat we beginnen met opnames. En ervoor zorgen dat jij comfortabel voor de camera staat, zodat we allebei enthousiast worden van het eindresultaat.

1

Doel

Voordat je begint met het maken van een video, moet je je afvragen: wie is je doelgroep en wat wil je ze vertellen? Wij gaan vrijblijvend met je in gesprek en denken met je mee.
2

Preproductie

In welke vorm ga je je boodschap gieten, en op welke platformen zet je je video uit? We gaan gezamenlijk aan de slag met een script. Jij blijft baas over de inhoud.
3

Planning

We leggen de agenda's naast elkaar en plannen een of meerdere shootdagen in. Wil je je video('s) snel posten? Daar houden we natuurlijk rekening mee.
4

Shoot

Tijd om écht aan de slag te gaan. Wij zorgen dat de shoot tot in de puntjes vlekkeloos verloopt.
5

Edit

Tijd voor het postproductieteam om aan de slag te gaan met de edit. We houden nauw contact met jou, zodat eventuele aandachtspunten worden getackeld.
6

Oplevering

Tijd om je video de wereld in te sturen! Wij zorgen dat de video's geoptimaliseerd zijn voor de platforms waar jij op wilt posten.