Wie we zijn.

En waarom we het doen.

Waarom video zo belangrijk is.

In een tijdperk van information overload, waar we overspoeld worden met informatie van alle kanten, is het belangrijk jouw boodschap uniek te maken. Visuele content is belangrijker dan ooit, omdat het naast informatie, ook emoties oproept. De aandacht van je publiek is kort. Inspelen op emotionele reacties zorgt ervoor dat je boodschap langer blijft hangen.

Wie we zijn.

Het gezicht achter Flo Studios is Florian Duclos. Een fascinatie voor de overtuigingskracht van beeld zorgde voor een passie voor het maken van video’s. Heel veel oefenen zorgde ervoor dat ik van mijn hobby mijn werk mocht maken. 

Daarom Flo Studios.

De keuze voor een opleiding Communicatiewetenschap was een logische. Florian specialiseerde zich in commerciële en prosociale communicatie. Hierdoor bezitten we een sterke theoretische basis over de werking van media op (sociaal)psychologisch vlak. We zorgen ervoor dat we bovenop de ontwikkelingen van het medialandschap zitten. Hierdoor blijven we visueel prikkelende content maken die zijn doel weet te bereiken.

Wat ons drijft.

Mooie dingen maken, daar houden we van. We raken er ontzettend enthousiast van als we jouw product mogen showcasen, jouw bedrijf of jouw event in het licht mogen zetten of jouw verhaal mogen vertellen. We hebben de expertise in huis om de aandacht te pakken van jouw doelgroep, door middel van visueel prikkelende content. En we krijgen er energie van als jouw video’s eruit springen.

Hoe we te werk gaan.

Korte lijntjes en persoonlijk contact. Dat vinden wij belangrijk in een samenwerking. Elkaar aanvoelen en weten wat je aan elkaar hebt, vóórdat we beginnen met opnames. En ervoor zorgen dat jij comfortabel voor de camera staat, zodat we allebei enthousiast worden van het eindresultaat. 

Goal

Een video begint met een doel. Een commercial, een Instagramvideo, een aftermovie; je spreekt een specifieke groep aan met een achterliggend doel. Voordat je begint met het maken van een video, moet je je afvragen: wie is je doelgroep en wat wil je ze vertellen?

Shape

Je doel en doelgroep is bepaald. Hoe ga je ze dit verhaal vertellen? We gaan aan de gang met het script en denken na over hoe de video eruit komt te zien. Bovendien bepalen we op welke platformen je video wordt uitgezet. Jij blijft baas over de inhoud, wij focussen ons zich op vorm en visualisatie.

Shoot

Het script is klaar, opnemen maar! We plannen een opnamedag op de juiste locatie en met de nodige apparatuur. Wij nemen de regie en zorgen dat we het script vertalen naar beeld.

Produce

De opnamedag zit erop. Aan ons om er iets moois van te maken, met behulp van de magic of video editing. Animaties toevoegen in je eigen huisstijl? Toch nog wat feedback na het zien van de eerste versie? Ondertiteling? We got you covered.

Show

Je video is af. En nu? We geven je advies over de beste manier om je video uit te zetten op de beoogde kanalen. Geen gedoe meer met video’s die raar worden afgesneden of titels die wegvallen. Wij hebben uitgezocht hoe het werkt, zodat jij het niet hoeft te doen. Zo bereik jij het beste jouw doel én doelgroep.

Interesse gewekt?

Laten we koffie drinken.

We leren je graag beter kennen zodat we jouw idee of doel nog beter kunnen visualiseren. Zin om eens koffie te drinken?